×

O nama

Kompanija Baron doo je osnovana 2021. godine sa ciljem da postane sinonim za kvalitetnu i povoljnu PVC i ALU stolariju.

Saznaj prvi

Subscribe to Our Newsletter:

Proizvodi

Od čega se proizvodi PVC stolarija?

PVC stolarija se pravi od polivinilhlorida tj. od plastike koja se dobija od prirodnih sirovina soli i nafte. U poređenju sa ALU stolarijom, PVC stolarija predstavlja nešto povoljniji izbor iako pruža slične tehničke karakteristike prilikom termo i zvučne izolacije. PVC stolarija nije podložna koroziji, niti na nju utiču spoljni faktori, te stoga predstavlja dugotrajan izbor za Vaš dom.

Naši proizvodi su izrađeni od šestokomornog Ramplast EcoLux light profila dubine 70mm koji ispunjava sve današnje zahteve kvaliteta i izgleda moderne stolarije. Pored osnovne bele boje, stolariju nudimo u više od 5 različitih boja, i to: mahagoni, zlatni hrast, tamni hrast, orah, kao i u sivoj antracit boji.

Pored najkvalitetnijih profila, koristimo i kvalitetan okov koji je prilagođen savremenim zahtevima tržišta. Fornax sistem okova omogućava lako i jednostavno rukovanje prozorima i vratima, kao i sjajno dihtovanje prozora.

Odlična zvučna i termička izolacija!

Odličnu zvučnu i termičku izolaciju postižemo izborom najkvalitetnijih dvoslojnih i troslojnih termoizolacionih paketa stakala. Pored izbora debljine termo paketa, našim kupcima nudimo mogućnost izbora svih vrsta stakala: flot, niskoemisono staklo punjeno argonom, solar, delta, griz, stopsol itd.

Zahvaljujući najkvalitetnijim materijalima, kao i proizvodnjom po evropskim standardima, možemo da se pohvalimo  proizvodima koji odišu kvalitetom i savremenim izgledom.